Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje Gościnne U Baby Jagi

Adres obiektu Łężeczki nr 41, 64-412 Łężeczki
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.8
Wyposażenie 4.4
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 39

 
 

GOŚĆ
Dodano: 2017-02-19
Pobyt od: 2017-02-16 do 2017-02-19 IP: xx.20.76.124
 
 
    

Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni. Polecamy jeśli komuś marzy się wypad dla dwojga jak i rodzinom z dziećmi. Dookoła cisza i spokój, jedzenie przepyszne-nigdy nie wyszliśmy głodni. Naprawdę można wypocząć! Baba Jaga przemiła i pomocna. Wybieramy się ponownie jak już zrobi się ciut cieplej, do zobaczenia!!! :) Pozdrawiamy!


 
 

Andrzej ze Szczecina
Dodano: 2016-06-06
Pobyt od: 2016-05-29 do 2016-06-03 IP: xx.184.18.112
 
 
    

Tu jest wszystko : mili gospodarze , wspaniała kuchnia , bliskość jeziora , cisza , spokój , daleko od ruchliwych dróg , kameralny dom w lesie. Oferta zgodna z zaprezentowaną na stronie www. POLECAM !


 
 

Ewa i Andrzej
Dodano: 2016-01-10
Pobyt od: 2013-12-30 do 2016-01-02 IP: xx.230.116.135
 
 
 

Wspaniałe miejsce żeby wypocząć, uciec od codzienności! W pensjonacie panuje spokój i cisza. Przemiła obsługa, przepyszne i syte jedzenie. Domowa atmosfera, którą twarzy niczym nie skrępowana, bez problemowa Pani Ewa. Bardzo miło wspominamy też pukanie do drzwi przed posiłkami z radosnym śmiechem dobiegającym za drzwi, któremu towarzyszyły słowa Pani Ewy "jemy, jemy" :) Serdecznie pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-10 21:48:04
Dziękuję za miłe słowa. Było mi miło Państwa gościć. Zapraszam do ponownych odwiedzin. Waldemar Paweł Panas Jr.
 
Malgorzata
Dodano: 2016-01-04
Pobyt od: 2016-12-31 do 2016-01-03 IP: xxx.37.165.148
 
 
    

Własciciele znakomici mozna sie tam czuc jak w domu, jedzenie super. Napewno nikt głodny stamtad nie wyjedzie, okolica bardzo ładna. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-04 23:55:53
Dziękuję za miłe słowa. Było mi miło Państwa gościć. Zapraszam do ponownych odwiedzin. Waldemar Paweł Panas Jr.
 
 

Gizela i Jan
Dodano: 2015-07-26
Pobyt od: 2015-07-14 do 2015-07-18
 
 
    

Wspaniałe miejsce na wypoczynek. Cisza, spokój, pełen relaks. Właściciele bardzo mili, wyśmienicie smaczna kuchnia. Pani Ewa- bardzo sympatyczna osoba. Polecamy wszystkim, którzy chcą odpocząć od codziennego zgiełku.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-26 16:07:26
Dziękujemy za miłą ocene, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Takich gości zawsze nam miło gościć.
 
 

Ola
Dodano: 2015-07-13
Pobyt od: 2014-03-14 do 2014-03-16
 
 
 

Przytulny pokój w wyjściem na balkon, perfekcyjna czystość i wspaniałe krajobrazy to atuty pobytu u "Baba Jagi". Gorzej z atmosferą stworzoną przez Gospodynię - "wieje" chłodem...


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-26 13:47:40
Dziękujemy za pozytywną opinię naszego obiektu. Co do chłodu proponujemy kolejny pobyt zaplanować w lipcu lub sierpniu. Wtedy temperatury otoczenia przeważnie są zdecydowanie wyższe niż w marcu.
 
 

Tomasz i Katarzyna
Dodano: 2014-07-11
Pobyt od: 2014-07-09 do 2014-07-11
 
 
    

Polecam baba jagę w łężeczkach, cisza, spokój, czysto, przemili właściciele, wyżywienie przepyszne) jeśli ktoś szuka ciszy, spokoju, i odpoczynku Polecam


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-07-14 14:00:52
Dziękuję za tak miłą ocenę. Zapraszam do kolejnych odwiedzin i pozdrawiam Waldemar Paweł Panas Jr.
 
 

Mariusz
Dodano: 2013-07-22
Pobyt od: 2013-07-08 do 2013-07-15
 
 
    

Bardzo udany pobyt. Dzieci mają zajęcie na zamkniętym placu zabaw a dorośli mogą dowoli leniuchować. Można też udać się w teren pieszo lub na rowerach. Można też najeść się do syta i potwierdzić tezę, że mężczyźni to dobrzy kucharze. Panie Waldku , to co Pan przyrządza i podaje jest po prostu pyszne. Dziękujemy i do zobaczenia w przyszłym roku.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-11 17:39:11
Dziękujemy za miłą ocenę, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Takich gości zawsze nam miło gościć.
 
 

Adam W.
Dodano: 2012-08-30
Pobyt od: 2012-08-12 do 2012-08-20
 
 
   

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wypoczynku U Baby Jagi, choć Baby Jagi w tym czasie na obiekcie nie było. Fajny obiekt, fantastycznie położony, cisza, wokół lasy, pola i jeziora. Jest co robić, jest co zwiedzać warto tam jechać.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-11 17:39:31
Dziękujemy za miłą ocene, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Takich gości zawsze nam miło gościć.
 
 

Tomek
Dodano: 2012-08-25
Pobyt od: 2012-08-02 do 2012-08-08
 
 
  

Kto pragnie spokoju i poobcowania z naturą musi tu przyjechać. Przemiła obsługa, obfite posiłki, cisza i spokój. Przedłużyliśmy pobyt i jeden dzień. Gdyby nie koniec urlopu przedłużylibyśmy jeszcze o tydzień.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-01-11 17:39:50
Dziękujemy za miłą ocenę, pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Takich gości zawsze nam miło gościć.

Opinie 1-10 z 39

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie